01. We were watching the news when the telephone_____. (ring)
Answer: rang

02. He talks as if he _____ everything. (know)
Answer: knew

03. He was debarred from _____ the examination.
Answer: taking

04. I wish I_____ a king. (be)
Answer: were

05. I wish I _____ wonderful man.
Answer: were

06. The sun _____, they went home. (set)
Answer: having set

07. Would you mind _____ the door?
Answer: opening

08. Alexander Gramham Bell _____ the telephone. (invent)
Answer: invented

09. Since 1995, Fatema _____ in Dhaka. (live)
Answer: lived

10. It’s time you _____ your mistake. (realize)
Answer: realized

11. The teacher made the children _____ the book. (read)
Answer: read

12. There are people who can’t help _____ when they see someone slip on a banana skin. (laugh)
Answer: laughing

13. Ill news _____ apace. (run)
Answer: runs

14. You had better _____. (stay)
Answer: stay

15. Next August, Lata and Tanim _____ for 10 years. (marry)
Answer: will have married

16. We were watching the news when the telephone _____. (ring)
Answer: rang

17. He looks as though he _____ a ghost. (see)
Answer: saw

18. Some days _____ since my father died. (have passed)
Answer: have passed

19. It is 10 am now. The sun _____ in the eastern sky. (shine)
Answer: is shining

20. We often _____ a victim of circumstances. (fall)
Answer: fall

21. I heard the baby _____ for his food. (cry)
Answer: crying

22. The constable _____ the thief. (arrest)
Answer: arrested

23. Telling lies _____ a great sin. (be)
Answer: is

24. It is time you _____ for new job. (look)
Answer: looked

25. The mob _____ dispersed. (be)
Answer: are

26. It is not worth _____ to shopping now. (go)
Answer: going

27. The picture was _____ on the wall. (to hang)
Answer: hung

28. Everybody _____ there. (go)
Answer: has gone

29. They _____ the cannal for a week. (dig)
Answer: have been digging

30. She found the boy _____. (cry)
Answer: crying
Axact

Digital STUDY Center

Digital Study Center offers an effective and amazing learning platform for keen learn students in the world. We identify the needs and demands of the keen learn students which is why we stand out unique in the crowd.

Post A Comment:

0 comments:

Dear readers,
Your feedback is always appreciated. We will reply to your queries within 24hrs. Before writing your comments, please read the following instructions attentively:

1. Please comments in English. We accept only English comments.

2. Please do not Spam. All spammed comments will be deleted as soon as pobile, after review.

3. Please do not Add Links with your comments as they will not be published.

4. If We can be of assistance, please do not hesitate to contact us.