41. What is the time _____ your watch?
a) by
b) in
c) at
d) with

Answer: a) by

42. Could you come back in a few hours! I have another job to do. I don’t want to put_____any anger.
a) it off
b) it across
c) it down
d) for it

Answer: a) it off

43. What is the meaning of the word ‘sequence’?
a) to follow
b) round up
c) withdraw
d) step

Answer: b) round up

44. A child in the first grade tends to be_____all of the other children in the class.
a) the same age to
b) the same age than
c) the same age like
d) the same age as

Answer: d) the same age as


45. What is the noun of the word ‘waste’?
a) waste
b) wasting
c) wastage
d) wasteful

Answer: c) wastage

46. Though the bus was slow I was_____for the class.
a) in time
b) late
c) on time
d) into time

Answer:c) on time

47. The children are frolicking in the garden.
a) crying
b) shouting
c) playing happily
d) having a quarrel

Answer: c) playing happily

48. Who is the most famous satirist in English literature?
a) Alexander Pope
b) Jonathan Swift
c) William Wordwarth
d) Butler

Answer: b) Jonathan Swift

49. Cutting a sorry figure means_____.
a) to look melancholy
b) to look apologetic
c) to act badly
d) to look miserable

Answer: c) to act badly

50. Look_____the word in the dictionary.
a) at
b) for
c) up
d) after

Answer: a) at

51. I went to the market with a view to_____a book.
a) bought
b) buy
c) buying
d) about

Answer: c) buying

52. He has been working_____for a month.
a) For
b) Since
c) Within
d) about

Answer: d) about

53. I_____ starve than beg.
a) better
b) rather
c) would rather
d) would better

Answer: c) would rather

54. I_____the picture on the wall yesterday.
a) hung
b) hang
c) had hanged
d) had been hang

Answer: e) hung

55. Which one is the verb of the word ‘Ability’?
a) ableness
b) enable
c) able
d) ably

Answer: b) enable
Axact

Digital STUDY Center

Digital Study Center offers an effective and amazing learning platform for keen learn students in the world. We identify the needs and demands of the keen learn students which is why we stand out unique in the crowd.

Post A Comment:

0 comments:

Dear readers,
Your feedback is always appreciated. We will reply to your queries within 24hrs. Before writing your comments, please read the following instructions attentively:

1. Please comments in English. We accept only English comments.

2. Please do not Spam. All spammed comments will be deleted as soon as pobile, after review.

3. Please do not Add Links with your comments as they will not be published.

4. If We can be of assistance, please do not hesitate to contact us.