Skip to main content

Completing Sentence: Part - 02

English Grammar: Completing Sentence: Part - 02

51. Tell me what_____.
a) you want?
b) he want?
c) can you do?
d) do you mean?
Answer: a) you want?

52. I shall swim after_____.
a) I have changed my dress
b) I shall changed my dress
c) I had changed my dress
d) I am changing my dress
Answer: b) I shall changed my dress

53. I know when he_____.
a) was coming
b) can be come
c) had come
d) will come
Answer: d) will come

54. I saw the boy who_____.
a) would be run in the field
b) was running to the field
c) was running in the field
d) was being come next week
Answer: b) was running to the field

55. I like_____.
a) what I make
b) what he make
c) what I make
d) what I know
Answer: a) what I make

56. I went to Dhaka and_____.
a) come to zoo
b) come to the zoo
c) visited to zoo
d) visited to the zoo
Answer: d) visited to the zoo

57. If you run in the rain_____.
a) you will feel hot
b) you will feel warm
c) you will catch cold
d) you will not again
Answer: c) you will catch cold

58. Can you tell me when_____.
a) will Tania return?
b) Tania will return?
c) Tania return?
d) Tania can be done?
Answer: b) Tania will return?

59. It is I who_____.
a) is a student
b) am a student
c) are a student
d) were a student
Answer: b) am a student

60. It is clear that_____.
a) Sultan has stolen my hart
b) Suborna have stolen my hart
c) Bably have stolen my hart
d) Sharika had stolen my hart
Answer: a) Sultan has stolen my hart

Comments

List of Popular Posts

NU Degree Pass Course Subject & Subject Code List | B.A Pass Course

National University, Bangladesh Three Years Degree Pass Course Subject & Subject Code ListThree Years B.A Pass Course Effective from the Session: 2013–2014
Subject: Arabic

FIFA World Cup-2014

International Federation of Association Football (FIFA) Worl Cup-2014
FIFA:Fédération Internationale de Football Association"or "International Federation of Association Football
Website:www.fifa.com

Dates: 12 June – 13 July 2014 (32 days)

Host Country: Brazil

Teams: 32 (from 5 confederations)

Venue(s): 12 (in 12 host cities)

Matches Played: 64

Quick navigation:At a glance : FIFA

Champions: Germany

Runners-up: Argentina

3rd Place: Netherlands

4th Place: Brazil

Quick navigation:ICC Cricket World Cup-2015
Goals Scored: 171 (2.67 per match)

Top Scorer(s): James Rodríguez [Colombia; 6 goals]


Best Player: Lionel Messi [Argentina]


Best Young Player: Paul Pogba [France]


Best Goalkeeper: Manuel Neuer [Germany]


Fair Play Award:
Colombia

N.B: Please help us via comments, to update this page.

DU Master of Disaster Management (MDM) Admission

INSTITUTE OF DISASTER MANAGEMENT AND VULNERABILITY STUDIES UNIVERSITY OF DHAKA
9th Batch Master of Disaster Management (MDM) Professional Degree Programme AdmissionApplications are invited from candidates in prescribed form for admission into two years Master of Disaster Management (MDM) Professional Degree Program for the session 2o17-2018

Quick navigation:BOU SSC Program Admission (Session: 2015-2016)

For details, please visit: www.idmvs.edu.bd