0

Complete the following sentence:

01. If you do not take exercise_____.
Answer: If you do not take exercise, you will be sick.

02. Jack died in the village where_____.
Answer: Jack died in the village where was born.

03. I asked him_____.
Answer: I asked him why he came.

04. The task is so hard_____.
Answer: The task is so hard that I cannot do it.

05. I like_____.
Answer: I like that I made.

06. Be helpful and_____.
Answer: Be helpful and bless me.

07. I know what_____.
Answer: I know what you told me.

08. If you do not hurry_____.
Answer: If you do not hurry, you will be fined.

09. Do or_____.
Answer: Do or die.

10. Unless you keep quiet_____.
Answer: Unless you keep quiet, you will be fined.

11. This is the pen which_____.
Answer: This is the pen which you gave me.

12. I saw a boy who_____.
Answer: I saw a boy who was running in the field.

13. Tell me how_____.
Answer: Tell me how old you are.

14. Jim ran as fast as_____.
Answer: Jim ran as fast as could.

15. This is the book that_____.
Answer: This is the book that I bought yesterday.

16. I know when he_____.
Answer: I know when he will come.

17. I went to India and_____.
Answer: I went India and visited to Taj Mohal.

18. A market is the place where_____.
Answer: A market is the place where things are bought and sold.

19. Do you know where_____.
Answer: Do you know where he lives.

20. When he saw me, _____.
Answer: When he saw me, he was surprised.

21. Although he is poor, _____.
Answer: Although he is poor, he is honest.

22. A doctor is the person who_____.
Answer: A doctor is the person who treats the patients.

23. No sooner had he come than_____.
Answer: No sooner had he come than we left out.

24. As he was ill_____.
Answer: As he was ill, he could not go to school.

25. The patent had died_____.
Answer: The patient had died before the doctor came.

26. He is too weak_____.
Answer: He is too weak to walk.

27. Since I believed his words_____.
Answer: Since I believed his words I did not ask for proof.

28. Have you heard that_____.
Answer: Have you heard that I have stood first in the examination.

29. If is I who_____.
Answer: It is who have done the work.

30. He works hard so that_____.
Answer: He works hard so that he can shine in life.

31. I shall help you_____.
Answer: I shall help you if you need.

32. Don’t talk while_____.
Answer: Don’t talk while she is singing.

33. We rejoice that_____.
Answer: We rejoice that our team has won the match.

34. Life is_____.
Answer: Life is not a bed of roses.

35. If you eat less you_____.
Answer: If you eat less, you will be sick.

36. The milk is too hot for me_____.
Answer: The milk is too hot for me to drink.

37. Five years have passed since_____.
Answer: Five years have passed since his father died.

38. Can you tell me when_____.
Answer: Can you tell me when Jack will return?

39. I shall swim after_____.
Answer: I shall swim after I shall change my dress.

40. I know the place where Nazrul_____.
Answer: I know the place where Nazrul was born.

41. We do not know_____.
Answer: We do not know our destiny.

42. A cow is an animal which_____.
Answer: A cow is an animal which gives us milk.

43. You, Jim and I_____.
Answer: You, Jim and I are friends.

44. If you run in the rain, _____.
Answer: If you run in the rain, you will catch cold.

45. Either he or his brother_____.
Answer: Either he or his brother has done the work.

46. Our family consists_____.
Answer: Our family consists of five members.

47. John does not know_____.
Answer: John does not know how to swim.

48. It is clear that_____.
Answer: It is clear that Robert has stolen my pen.

49. I saw a man who_____.
Answer: I saw a man who knew many stories.

50. Tell me what_____.
Answer: Tell me what you want.

Write Better, Get Published, Be Creative

Online Publication Opportunities for Young Writers

Digital Study Center is seeking submissions of poetry, short stories, and unique articles for publishing online to our website.

Young writers, author, and teachers are most welcome to Submit Your Writing for Publishing Assistance.


Post a Comment Blogger

 
Top